Primul an de succes pentru Bazinul didactic de înot de la Petroșani

bazin1Astăzi s-a împlinit astăzi un an de la deschiderea bazinului de înot didactic. În cinstea acestei aniversări, administratorul Bazinului, Petre Popa împreună cu Primăria municipiului Petroșani au organizat un eveniment dedicat, în primul rând celor care au devenit pasionați beneficiari ai acestui bazin.

Potrivit datelor statistice consemnate de administrația Bazinului, în primul an de activitate aici  şi-au fortificat sănătatea peste 10.000 de copii şi tineri şi alți 7.000 de adulţi.

Prezent la eveniment, alături de sutele de copii și părinți care au participat la festivitățile organizate astăzi aici, primarul Tiberiu Iacob Ridzi le-a adresat felicitări tuturor celor care și-au creat un ”modus vivendi” în activitatea de la bazin și prin intermediul acestui sport atât de sănătos, care cucereşte din ce în ce mai mulţi iubitori și la Petroșani.

”Vreau să-i felicit pe toți cei care și-au făcut un mod de viață din utilizarea bazinului de înot, probabil una din investițiile ultimilor ani de care mă simt foarte mândru că am reușit să o realizăm la Petroșani. Aici s-au legat frumoase prietenii între mulţi dintre înotători, care într-un anume mod formează de pe acum o familie, din care cu mândrie părintească pot să spun că face parte şi Andrei – fiul meu – care astăzi s-a mulţumit doar să stea cât mai aproape de mine şi de Maria – fiica mea. Andrei ( la fel ca şi ceilalţi copii ) vine să înoate nu doar pentru că este un prilej de distracţie şi de întâlnire cu prietenii, dar şi pentru că simte că înotul este un mod de a ne menţine sănătoşi şi puternici”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Pentru evenimentul de astăzi, administratrul bazinului de înot, Petre Popa, a pregătit frumoase surprize tuturor participanților. Astfel, cei care s-au remarcat în activitatea sportivă, fie ei sprtivi amatori sau instructori, au primit câte o diplomă aniversară dar și un balon colorat și o ciocolată. ”Sărbătorim astăzi un an de la deschiderea bazinului de înot didactic de la Petrosani. Aceasta constructie este pentru copiii din Valea Jiului și ne bucurăm că, din miile de copii care ne-au trecut pragul ăn acest an, putem spune cu satisfacțșie că peste 500 au ales să învețe aici nu doar practicarea acestui sport frumos și foarte sănătos, dar mulți sunt deja sportivi pregătiți pentru competiție. De altfel, la aniversarea de astăzi, am organizat și un concurs demonstrativ destinat copiilor. Sigur că Bazinul de înot de la Petroșani îi așteaptă și în perioada care urmează pe toți aceia care doresc să se bucure de această investiție deosebită care a fost realizată la Petroșani, prin implicarea autorităților locale și, în mod personal, a domnului primar”, a declarat Petre Popa.

ANIVERSARE BAZIN DE ÎNOT PETROȘANI / GALERIE FOTO:

Această prezentare necesită JavaScript.