Sărbători cu premii și bucurie pentru membri Cenaclului ”Pas cu pas” din Lupeni

stelele tineretii1Chiar dacă s-a derulat oarecum în anonimat, față de anii precedenți, ediția din acest an a Festivalului de muzică ușoară pentru tineret ”Stelele Tinereții”, organizat de Casa de Cultura a Studentilor din Petrosani, sub buna supraveghere a d-lui prof.Eugen Muntean, a adus talentaților copii ai Văi Jiului numeroase premii.

De un succes aparte s-au bucurat în acest an soliștii cenaclului ”Pas cu pas” din Lupeni, condus de prof. Petronela Baldovin, care au obținut mai multe din premiile ediției din acest an a apreciatului festival de muzica usoară din Valea Jiului:  Premiul Tineretii, Premiul de Debut, Premiul de popularitate,premiu pentru Prezenta Scenica.

În imagine, puteți vedea și bucuria de pe chipul laureaților acestor premii: de la stanga,cu diploma în mâna-Antonia Petrea, Alexandra Suciu, Alexia Vizi si Alexandra Mustea.

”M-am bucurat nespus de succesul copiilor, așa cum m-am bucurat și eu de o diplomă ,primita pentru prezenta în festival a solistelor cenaclului pe care de ani buni îl conduc.Multumim si pe aceasta cale organizatorilor”, ne-a transmis Petronela Baldovin, fondatorul și coordonatorul Cenaclului Pas cu pas de la Lupeni.

Felicitări și la mai mare !