Mesaje de Anul Nou

LA MULTI ANI !Mai multe personalități publice locale au ținut să transmită un mesaj de An Nou locuitorilor din Valea Jiului și județul Hunedoara, inclusiv prin intermediul publicației noastre. Vă prezentăm, în cele ce urmează, aceste mesaje, cărora li se adaugă gîndurile noastre bune și mulțumirile pentru toți cei care ne-ați fost cititori, ocazionali dar mai ales constanți, în anul 2015. Tuturor vă dorim un An Nou mai bun, cu sănătate, bucurii și împliniri și vă invităm să rămâneți aproape de Grupul de presă Exclusiv și în anul 2016.

La multi ani !

***

vochitoiuMESAJ DE AN NOU HARALAMBIE VOCHIȚOIU:

Dragi compatrioți, cetățeni ai județului Hunedoara, cu prilejul Noului An vă transmit tuturor cele mai calde urări de sănătate, fericire, putere de muncă, prosperitate și împlinirea aspirațiilor de mai bine. Fie ca anul 2016 să fie unul de bun augur pentru noi toți și să aducă transformări pozitive în societatea noastră.

La mulți ani!

Haralambie Vochițoiu – Senator de Hunedoara

***

tibi iacobMESAJ DE AN NOU TIBERIU IACOB RIDZI:

Dragi cetățeni ai municipiului Petroșani,

La final de an doresc să vă mulțumesc încă o dată pentru sprijinul pe care l-ați dat comunității noastre și pentru încrederea pe care am simțit-o din partea dumneavoastră.

Sper ca noul an 2016 să vă aducă mai multe satisfacții, împlinirea tuturor năzuințelor și multă sănătate și fericire alături de cei dragi.

Vă doresc să aveți parte de un An Nou fericit ! La mulți ani !

Tiberiu Iacob Ridzi – Primarul municipiului Petroșani

***

ileMESAJ DE AN NOU GHEORGHE ILE:

Dragi cetățeni ai Vulcanului,

Încheiem anul 2015 cu mulțumirea că am reușit să facem pași înainte pentru dezvoltarea municipiului nostru și am reușit să închegăm o relație solidă între membrii comunității noastre. Sunt convins că anul 2016 va aduce noi progrese în țelul nostru comun de a face municipiul Vulcan un oraș frumos, demn de vremurile pe care le trăim.

Vă doresc un an nou fericit, cu multe împliniri !

La multi ani !

Gheorghe Ile – Primarul municipiului Vulcan

***

buhaescuMESAJ DE AN NOU DĂNUȚ BUHĂESCU:

La cumpăna dintre ani, am deosebita plăcere de a vă adresa cele mai sincere urări de sănătate, prosperitate și împlinirea tuturor dorințelor.

Noul an să vă găsească mai buni și mai înțelegători.

La mulți ani !

Dănuț Buhăescu – Primarul orașului Uricani

***

david adrianMESAJ DE AN NOU ADRIAN DAVID:

Onoarea și încrederea de care am beneficia din partea dumneavoastră, dar și ambiția de a vă răspunde pe măsură, m-au determinat ca în anul 2015 să încerc a conduce județul Huneodara spre dezvoltare și prosperitatea la care, sunt convins, gândim cu toții.

În prag de Anul Nou 2016 nădăjduiesc a ne regăsi în liniște, pace, sănătate și prosperitate.

La mulți ani !

Adrian David – Președintele Consiliului județean Hunedoara

***

branduseMESAJ DE AN NOU CONSTANTIN BRÂNDUȘE:

Știu că, asemeni tuturor locuitorilor din municipiul Lupeni, anul 2015 la fel ca și cei de dinainte nu ne-au oferit prea multe motive de bucurie. Însă tot la fel precum cei mai mulți dintre dumneavoastră, nădăjduiesc că noul an 2016 să fie un an al regăsirii noastre, pentru înfăptuirea țelului nostru comun: o viață mai bună într-un oraș care trebuie să se ridice la nivelul renumelui său muncitoresc, istoric, turistic și cultural.

Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an!

La mulţi ani !

Constantin Brândușe – Președinte PNL Lupeni

***

avram pnlMESAJ DE AN NOU COSTEL AVRAM:

Acum, la cumpăna dintre ani, doresc să vă mulțumesc pentru înțelegerea și tot sprijinul pe care mi l-ați arătat în acest an. Vă doresc ca noul an 2016 să vă găsească sănătoși, bucuroși și să vă aducă împlinirea tuturor năzuințelor, clipe numeroase de bucurie, speranțe și împliniri cât mai multe.

La mulți ani !

Costel Avram – director general Apa Serv Valea Jiului, Președinte PNL Petrila

***

andronache prmMESAJ DE AN NOU EMANOEL ANDRONACHE:

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor adu bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug.
Va doresc tuturor , ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma.
La mulţi ani!
Emanoel Andronache – Președinte Filiala PRM Hunedoara
***
gamanMESAJ DE AN NOU GEORGE ARTUR GĂMAN:
Conducerea INCD INSEMEX Petroșani urează tuturor angajaților, familiilor acestora precum și colaboratorilor multă sănătate, prosperitate și multe împliniri alături de cei dragi.
Noul an 2016 să vă aducă numai clipe de bucurie !
La multi ani !
George Artur Găman – director general INSEMEX Petroșani
***