Revelion în Valea Jiului

revelion vulcanDacă încă nu v-ați făcut o rezervare pentru Revelionul 2016 sau dacă ați ales să petreceți la cumpăna dintre ani acasă, nu e rău să știți că, potrivit informaților noastre, în două dintre localitățile Văii Jiului, autoritățile locale vă invită să treceți împreună pragul noul an la Revelionul în aer liber.

Astfel, la Vulcan, și anul acesta Primăria și Consiliul local organizează Revelionul Vulcanului, pe Bulevardul Mihai Viteazu în zona dintre Primărie și orășelul copiilor.

Spectacolul de Revelion de la Vulcan va începe în jurul orei 21,00 printr-un concet al celor mai talentați artiști locali, de la ora 22,00 pe scena de la Vulcan urmând să evolueze solistul de muzică populară Doru Poșuș și dansatorii ansamblului folcloric BUJORII MUNTELUI, dar și solistul de muzică ușoară FELIPE. 

Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile va fi prezent alături de cetățenii Vulcanului înainte de miezul nopții, pentru a transmite Mesajul de An Nou al administrației publice locale. 

Vulcănenii care vor alege să petreacă la Revelionul din stradă vor trece în noul an ciocnind o cupă de șampanie, vizionând un spectaculos foc de artificii și jucând împreună cu solistul de muzică populară ROBERT TÂRNĂVEANU, care a ales să-și petreac Revelionul din acest an alături de vulcăneni.

Pentru pensionarii din Vulcan, administrația locală a pregătit și în acest an un Revelion special, care va avea loc la sala Dincă.

Și pentru cetățenii din Petroșani, administrația locală a pregătit ca de fiecare dată, un spectacol de muzică și dans care va avea loc pe scena din fața Casei de cultură, un spectacol în care vor evolua cei mai talentați dintre tinerii atiști ai comunității locale din această localitate. Spectacolul urmează să înceapă în jurul orelor 22,00 și va ține până după miezul nopții.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi va fi alături de cetățeni, sărbătorind cu aceștia despărțirea de anul 20156 și intrarea în noul an 2016. Momentul va fi întâmpinat la Petroșani cu un foc de artificii de circa 10 minute.

Dacă doriți să petreceți Revelionul în stradă la Petroșani și Vulcan este bine să vă pregătiți îmbrăcăminte și încălțăminte adecvată, pentru că meteorologii anunță ger de -18 grade, pentru această noapte, în Valea Jiului.