Adrian David și Tiberiu Iacob Ridzi, parteneri pentru asfaltarea drumului spre Parâng

david si iacobPreședintele Consiliului județean Hunedoara, Adrian Nicolae David și primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi au semnat astăzi, la Petroșani, un acord de parteneriat care are drept scop realizarea unei investiții așteptate de comunitatea din Valea Jiului e foarte mulți ani. Astfel, David și Iacob-Ridzi au convenit să contribuie la modernizarea drumului județean 705F dintre Cabana Rusu și satul de vacanță din masivul Parâng.

”După ani de promisiuni neonorate în ceea ce privește modernizarea drumului județean din Parâng, începem anul 2016 prin semnarea acestui acord care demonstrează din nou că domnul Adrian David este un om de cuvânt”, a declarat Tiberiu Iacob Rdizi, primarul municipiului Petroșani.

Pentru Adrian David, momentul semnării acestui document consemnează nu doar finalizarea unui proiect inițiat încă acum 4 ani de consilierul județean Adrian David (la vremea respectivă), ci un pas important înainte în ceea ce privește dezvoltarea turismului în Parâng, Petroșani și Valea Jiului. ”Ceea ce este foarte important pentru mine este că acest proiect pe care-l dorim de foarte mult timp a fost aprobat în unanimitate atât n Consiliul județean, cât și în Consiliul local de la Petroșani. Este un proiect esențial pentru dezvoltarea turismului n Valea Jiului, pe care sperăm să-l putem finaliza în 2016 sau, cel mai târziu în prima parte a anului 2017”, spune Adrian David.

După ani de zileîn care municipalitatea de la Petroșani nu a avut parte de alocări financiare sau de susținerea unor proiete din partea Consiliului județean, în ultimele luni acesta este deja cel de-al doilea proiect mare de investiții în care Consiliul județean Hunedoara are drept partener Consiliul local de la Petroșani, o altă investiție în această direcție care va fi realizată în 2016 fiind reabilitarea sectorului de drum (centrura Petroșaniului) dintre sensul giratoriu cu avion și zona industrială Livezeni.