Premii pentru cei mai buni sportivi hunedoreni

premii sportiviDirectia Judeteana pentru Sport şi Tineret Hunedoara organizeaza PREMIEREA CELOR MAI BUNI SPORTIVI SI TINERI HUNEDORENI PE ANUL 2015.

Evenimentul este programat pentru miercuri, 27 ianuarie a.c. , de la ora 14.00 și va avea loc la Sala de conferinte a Teatrului de Arta Deva.

În cadrul acestui eveniment vor fi recompensati sportivii și tinerii care au obţinut rezultate remarcabile în competițiile naţionale şi internaţionale în curul anului sportiv 2014.În alcătuirea clasamentelor au fost luate în considerare doar rezultatele sportive omologate de Ministerul Tineretului și Sportului.

Astfel,în cadrul disciplinelor olimpice, cel mai bun sportiv hunedorean este atleta Florentina Marincu de la CNS Cetate Deva. Principalele rezultate ale sportivei antrenate de Nicolae Alexe în anul 2015 sunt:
 Medaliată cu bronz / lungime la CAMPIONATUL EUROPEAN DE ATLETISM / Seniori, Praga, CEHIA, 06-08.03.2015;
 Campioană europeană / lungime și medaliată cu bronz / triplusalt la CAMPIONATUL EUROPEAN DE ATLETISM / Juniori, Eskilstuna, SUEDIA,
16-19.07.2015;
 Medaliată cu aur / lungime la JOCURILE BALCANICE / Indoor / Seniori, Istanbul – TURCIA, 21.02.2015;
 Medaliată cu aur / lungime la JOCURILE BALCANICE/ Seniori, Piteşti 01-02.08.2015;
 Medaliată cu aur / lungime la JOCURILE BALCANICE/ Juniori, Piteşti 04-05.07.2015;
 Dublă campioană națională de seniori / lungime și viteză 60m / Indoor;
 Triplă campioană națională de juniori / lungime și 60m / indoor şi lungime / outdoor;
 Vicecampioană națională de seniori / lungime / Outdoor

În cadrul clasmentului la disciplinele neolimpice, în frunte se află sportiva Ana Maria Gheorghe, cvintuplă campioană europeană fotbal-tenis, probele de simplu, dublu, triplu, dublu mixt şi triplu mixt, CAMPIONATUL EUROPEAN DE FOTBAL TENIS, Târgoviște, 18 –
22.11.2015 și triplă campioană națională la simplu, dublu şi triplu.

Clasamentele celor mai buni sportivi OLIMPICI si NEOLIMPICI ai județului Hunedoara din anul 2015 sunt disponibile integral pe site-ul DJST Hunedoara – http://www.djsthunedoara.ro.