Drumul spre performanța în educație pornește și în 2016 din Valea Jiului

simulare BACDacă este adevărat că performanța în educație este cel mai corect evaluată în urma sesiunilor de examinare a elevilor, atunci Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani începe și anul 2016 de pe poziția de lider al învățământului hunedorean.

Potrivit rezultatelor evaluării elevilor din clasele a XII-a, după simularea județeană a examenului de Bacalaureat care a avut loc în luna decembrie 2015, Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani ocupă prima poziție în clasamentul liceelor din județul Hunedoara, în baza notelor obținute de elevi. Cu un procent de promovabilitate de 56,03% din cei 141 de elevi care au participat la evaluarea județeană a examenului de Bacalaureat, Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani a devansat alte instituții de prestigiu din județ, ocupând pentru al treilea an consecutiv poziția de lider al unităților de învățământ liceal din județul Hunedoara.

Elevii, dar și profesorii, de la ”Teoretic” așteaptă acum simularea națională și, mai ales, examenul de Bacalaureat din vară, cu convingerea că rezultatele acestora vor fi mult mai bune, iar colegiul își va păstra poziția de lider al școlilor hunedorene.