Liderul UNPR Hunedoara crede în forța politică a acestui partid

vochitou la conferintaPreședintele UNPR Hunedoara, senatorul Haralambie Vochițoiu este de părere că UNPR poate capacita cel puțin 10 procente din voturile românilor, în cadrul primului scrutin electoral al anului 2016.

Vochițoiu a susținut această ipoteză de lucru atât la întâlnirea sa cu jurnaliștii din Valea Jiului, în urmă cu o săptămnă, cât și în cadrul conferinței de presă susținute la sfârșitul acestei săptămâni, la Deva.

”Indiferent de alianțe, de eventuale conjuncturi, ne vom câștiga de fapt singuri voturile. Oamenii îi vor vota pe acei candidați în care au încredere, care fac ceva pentru binele acestora, oameni integri, profesioniști, care au proiecte, viziune, strategii și mai puțin o siglă de partid și eu știu că noi avem acești oameni în UNPR. Cred cu tărie că, în puținele luni care au mai rămas până la alegeri, va conta ceea ce realizăm fiecare dintre noi, că avem forța și determinarea să reprezentăm în continuare interesele românilor, ale celor care doresc o țară prosperă, democratică, europeană”, a declarat Haralambie Vochițoiu.

Liderul UNPR spune că partidul său a fost și este fidel aliaților politici din PSD, dar în același timp apreciază că UNPR este pregătit să facă față cu succes alegerilor locale din acest an, fie într-o alianță politică cu social-democrații, fie în afara acestuia parteneriat politic.