Cupa ”Parâng 2016” Competiție de schi pentru vârstele în stațiunea Parâng

schi parangServiciul Public Salvamont Petroșani, în parteneriat cu Consiliul local al municipiului Petroșani și Clubul Sportiv Școlar organizează, în data de 6 februarie 2015, o nouă ediție a tradiționalei competiții sportive ”Cupa Parâng”. Evenimentul va avea loc pe pârtia A din masivul Parâng și este destinată tuturor categoriilor de competitori, de la copii până la veterani.

”Scopul acestei competiții este acela de a atrage un număr cât mai mare de turiști în stațiunea Parâng, dar și acela de a încuraja turiștii la practicarea acestui sport precum și acela d a promova potențialul turistic și competițional al zonei turistice din Petroșani”, spune primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Pentru organizarea acestui eveniment în cele mai bune condiții, primarul Petroșaniului a solicitat Consiliului local aprobarea alocării sumei de 2600 de lei. Banii vo fi utilizați de Serviciul Public Salvamont pentru achiziționarea de diplome și cupe pentru premierea participanților la competiția de schi ”Cupa Parâng 2016”.