PNL, primul partid care si-a lansat oficial candidaţii pentru primăriile din judeţul Hunedoara

pnl3Prima formațiune politică din județul Hunedoara care și-a lansat, în mod oficial, candidații de primar pentru majoritatea localităților din județ este PNL. Eveimentul a avut loc duminică, la Teatrul de Artă din Deva, în prezența co-președintelui PNL Vasile Blaga, dar și al altor lideri naționali și locali ai partidului.

Liberalii pornesc la drum în județul Hunedoara, cu convingerea că-și vor păstra poziția de lider în opțiunilepolitice ale locuitorilor din acest județ, dar mai ales cu speranța că vor reuși să schimbe, în bună parte, și opțiunile politice ale cetăenilor din Valea Jiului. În acest sens, PNL vine cu propuneri de candidați care pot coagula în jurul lor speranțele cetăenilor din Valea Jiului. Spre exemplu, la Lupeni, PNL merge pe mâna lui Constantin Brândușe, care deja se situează pe prima poziție în rândul candidaților de primar pentru municipiul Lupeni, potrivit sondajelor. Brândușe este susținut și de lideri marcanți ai PNL, spre exemplu, vicepreședintele PNL Gheorghe Falcă, primarul Aradului, fiind dispus să susțină proiectul politic dar și ideile pentru administrație ale lui Costel Brândușe, pe care-l vede drept un primar ideal pentru municipiul Lupeni.

branduse cu falcaLiberalii speră de asemenea să câștige alegerile la Petrila, prin aducerea în partid a actualului primar Ilie Păducel. În Valea Jiului, PNL propune cetățenilor și alți candidați seriosi, cum sunt de exemplu, Adrian Rus (la Petroșani) sau Alina Cârstoiu (la Vulcan).