Fotbal pentru toată lumea, la ”Cupa Dragobetele” de la Uricani

zileuricani8La Uricani, Dragobetele iubește nu doar fetele, ci și iubitorii sportului. Dovada clară în acest sens constă chiar în competiția fotbalistică intitulată ”Cupa Dragobetelui” pe care Primăria și Consiliul local al orașului Uricani o derulează în perioada 6-24 februarie la Sala de sport din localitate.

Dedicată tuturor iubitorilor de sport cu vârsta cuprinsă peste 15 ani, ”Cupa Dragobetelui” la fotbal face parte din calendarul activităților sportive de masă pe care autoritățile de la Uricani le derulează în mod constant, la solicitarea cetățenilor. ”Sportul este pentru foarte mulți dintre cetățenii orașului nostru, nu doar un necesar galop de sănătate, ci și un mijloc de socializare. La solicitarea expresă venită din partea unui număr mare de cetățeni, am decis să organizăm și în acest an, cu ocazia sărbătorii de Dragobete, această competiție de fotbal în sală”, spune primarul Dănuț Buhăescu.

Pentru buna desfășurare a acestei competiții, dar și pentru a da o miză suplimentară sportivilor, Consiliul local al orașului Uricani a aprobat cheltuielile de organizare a acestei competiții. Cu acești bani, vor fi premiate toate echipele participante, dar mai ales ocupanții primelor 4 locuri din clasamentul final al competiției. Meciurile se desfășoară, începând cu această săptămână, la sala de sport a orașului Uricani, conform tragerilor la sorți, urmnd ca finala să fie jucată pe 24 Februarie, cu ocazia Zilei Dragobetelui.