După demisia ”lotului Coltescu”, PSD Vulcan iasă pe… plus !

ile_merisanuFacebook-ul s-a umplut astăzi de știri privind decizia unui număr de 100 de membri ai organizației PSD Vulcan care au decis să-și depun demisia în bloc, în semn de protest față de așa zisa ”dictatură politică” a cuplului Ile-Merișanu, care condus organizația social-democraților din municipiul Vulcan. Deși la prima vedere știrea părea să fie una ”bombă”, ea s-a dovedit în cele din urmă doar o ”rezolvare” a tensiunilor care mocnesc în PSD Vulcan încă de anul trecut când fostul președinte Marian Coltescu a pierdut funcția de președinte al celei ai puternice organizații politice din municipiul Vulcan.

Într-un comunicat de presă al PSD Vulcan, semnat de președintele executiv Cristian Merișanu (în lipsa președintelui Gheorghe Ile, aflat pentru prima dată după foarte multă vreme în concediu de odihnă) opinia publică este informată asupra faptului că, într-adevăr, la secretariatul executiv au fost depuse astăzi cererile de demisie ale unui număr de 120 de membri, care au fost înmânate Președintelui executiv – Cristian Ion Merișanu, de o delegație formată din 6 demisionari, conduși de Marin Coltescu.

Potrivit prevederilor statutate, cererile urmează să fie analizate la următoarea ședință de către biroul executiv municipal al PSD Vulcan.

Odată cu emisia celor 120 de susținători ai fostului președinte Marin Coltescu, PSD Vulcan numără acum 623 de membri, dar tendința este una de creștere, ca urmare a solicitărilor de intrare în partid exprimate periodic de cetățenii Vulcanului.

”Precizăm faptul că cele 120 de cereri de demisie corespund întru totul strategiei de întărire și dezvoltare a PSD în perioada imediat următoare, strategie adoptată de noua conducere a partidului și care vizează promovarea membrilor de partid pe criterii de profesionalism și integritate. De asemenea considerăm că plecarea celor 120 de membri demisionari, indiferent de motivele acestora, nu are puterea să afecteze parcursul ascendent pe care îl înregistrează Partidul Social-Democrat în municipiul Vulcan”, explică Cristian Merișanu, președintele executiv al PSD Vulcan.

Acesta precizează că doar în ultimele săptămâni, la secretariatul organizației PSD Vulcan, au fost depuse un număr de 150 de noi adeziuni ale simpatizanților care doresc să devină membri activi în cadrul organizației.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.