Activitate intensă la PNL Lupeni

branduseRevenit la conducerea efectivă a Organizației PNL Lupeni, Constantin Brândușe – candidat al acestei formațiuni politice pentru funcția de primar al municipiului Lupeni, în alegerile locale din acest an – și-a propus nu doar revigorarea mișcării liberale din Lupeni, ci mai ales repoziționarea acesteia în viața comunității locale.

Convins că orice inițiativă și, mai ales, orice decizie politică trebuie să aibă în spate interesul direct al cetățenilor, președintele PNL Lupeni, Constantin Brândușe invită toți simpatizanții la noul sediu al PNL Lupeni de pe strada Tudor Vladimirescu (lângă magazinul ”1001 articole” de la Cinematograf), în fiecare marți, de la ora 18,00, la ședințele de partid și, mai ales, în fiecare miercuri, între orele 18,00 -19,00 când stă la dispoziția tuturor celor care doresc să-i cunoască viziunea pentru schimbarea municipiului Lupeni, dar mai ales la dispoziția celor care vor să-i susțină acest proiect politic necesar pentru schimbarea în bine a municipiului Lupeni.

Una din cele mai apreciate activități cu caracter politic, social și caritabil susținute, de-a lungul timpului, de PNL Lupeni, este organizarea de baluri și serbări dedicate unor evenimente necesare conviețuirii într-o societate normală. În acest context, sâmbătă, 5 martie 2016, cu ocazia sărbătoririi zilei de „8 Martie”, organizaţia PNL Lupeni invită pe toți cei interesați, la petrecere. Evenimentul va avea loc începând cu orele 17,00 la restaurantul ”Montana” din Lupeni (cartier Bărbăteni). ”Petrecerea este dedicată, în mod evident, reprezentantelor sexului frumos, dar invitaţia noastră este deschisă şi domnilor care vor să-şi sărbătorească, în cadrul unui eveniment deosebit, iubitele sau soţiile”, spune Constantin Brândușe, președintele PNL Lupeni.

Cei interesaţi pot lua legătura cu reprezentanții PNL, la noul sediul din Lupeni sau prin intermediul paginii dedicate de pe rețeaua de socializare facebook.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.