Liberalii din Petroșani l-au recâștigat pe Tiberiu Iacob Ridzi

tibi iacob pnlÎntreaga echipă de conducere a organizației județene PNL Hunedoara (Bogdan Țâmpău, Dorin Gligor – co-președinți și Adrian David -președintele Consilului județean Hunedoara) a ținut să fie prezentă astăzi la conferința de presă în care s-a anunțat revenirea în PNL a primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi.

”Am decis să revin în zona politică de dreapta, care m-a consacrat și în care am activat vreme de 17 ani și să accept propunerea de a candida la Primărie, pentru un nou mandat, pentru PNL în alegerile locale din 2016. Știu că nu va fi ușor pentru mine, dar în același timp, vreau să spun că am pus în balanță, în primul rând ceea ce este mai important pentru comunitatea noastră locală. Decizia mea vine și ca un răspuns la atitudinea corectă a actualului președinte al Consiliului județean Hunedoara, dl. Adrian David, prin intermediul căruia municipiul Petroșani a beneficiat, anul trecut, pentru prima dată, de atenția pe care o merităm și de alocări financiare semnificative din partea Consiliului județean. În plus, PNL are o echipă care sunt convins că va câștiga alegerile în județul Hunedoara, iar după alegerie generale sunt la fel de convins că PNL nu poate rata guvernarea” a argumentat Tiberiu Iacob Ridzi decizia de a redeveni membru al PNL.

Acesta a mai precizat că plecarea sa din UNPR, partid în care Iacob-Ridzi a venit în urmă cu mai bine de un an și în care deținea funcția de președinte al Organizației locale de la Petroșani, nu vine ca urmare a vreunei nemulțumiri sau neînțelegeri cu această echipă politică. ”UNPR este însă un partid mic, în care fiecare membru este valorizat într-un anumit fel. Dintr-un partid mic însă e mult mai greu să te poți bucura de sprijinul și susținerea de care oamenii din comunitatea Petroșaniului au  și vor avea în continuare nevoie”, explică Tiberiu Iacob Ridzi.

La rândul său, președintele Consiliului județean Hunedoaa, Adrian David spune că ”mă bucur că în primul rând un prieten, dar și un primar devotat comunității sale, așa cum este Tiberiu Iacob Ridzi, a ales să candideze pentru PNL. E o onoare pentru mine să fiu în aceeași echipă cu domnul primar Tiberiu Iacob Ridzi și sunt convins că vom face, împreună cu el, o echipă foarte bună.”

Liderii PNL Hunedoara au precizat, de asemenea, că venirea în partid a primarului Tiberiu Iacob Ridzi, care va fi candidat al PNL pentru viitoarele alegeri de primar de la Petroșani, s-a făcut  și prin consultarea și oțlinerea acordului din partea președintelui în exercițiu al PNL Petroșani, Adrian Rus, cel care a fost deja prezentat drept candidat al PNL pentru Primăria Petroșani în urmă cu două săptămâni. ”În politică există lucruri care se fac pentru a aduce plusvaloare unei formațiuni politice. Aducerea în PNL a domnului primar Iacob Ridzi s-a făcut împreună cu domnul Adrian Rus, la aceeași masă. Cu siguranță, domnul Rus, care este la rândul său un câștig pentru echipa PNL de la Petroșani va avea în continuare un loc deosebit în structura noastră politică”, a declarat Bogdan Radu Țâmpău, co-președinte al PNL Hunedoara.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.