La Vulcan au demarat primele lucrări publice ale anului 2016 / GALERIE FOTO

trotuare vulcanProfitând de vremea frumoasă, autoritățile locale din municipiul Vulcan au dat undă verde pentru reînceperea lucrărilor la modernizrea trotuarelor de pe cele două părți al DN 66, pe str. Nicolae Titulescu.

Aceasta este una dintre cele mai importante lucrări publice programate pentru a fi executate în cursul anului 2016 în municipiul Vulcan. Lucrările vizează modernizarea arterelor pietonale pe strada Nicolae Titulescu, din zona Mercur, până în celălalt capăt al orașului. Primele lucrări la acest proiect au început încă din luna decembrie, când a fost modernizată infrastructura rutieră și pietonală în zona cartierului Coroești (în zona F-urilor și în spatele complexului Mercur). Acum, muncitorii e la firma care execută această lucrare au început lucrările specifice la trotuarul de pe partea dreaptă a DN66, pe str. N. Titulescu, în direcția de mers spre Petroșani.

În prima fază a acestui proiect, este prevăzută modernizarea trotuarelor, dar și a unor străzi laterale DN-ului, pe porțiunea cuprinsă între zona Mercur și Piața agroalimentară.

”Toți cei ce circulă pe Nicolae Titulescu, pot vedea derularea lucrărilor de modernizare a infrastructurii ( trotuare și alei pietonale), conform graficului stabilit prin proiect. În această etapă se lucrează între Mercur și Colegiul Tehnic Mihai Viteazu. După finalizarea licitației pentru al doilea tronson de pe Nicolae Titulescu, vor fi modernizate și trotuarele și aleile pietonale dintre Colegiu și Centrul vechi”, a declarat viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu.

Vezi aici mai multe imagini cu derularea primelor lucrări la acest obiectiv de investiții de la Vulcan:

Această prezentare necesită JavaScript.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.