Primele măsuri pentru redresarea financiară a CEH

sediul cehManagementul și administratorii Complexului Energetic Hunedoara au convenit un plan de reducere a cheltuielilor care include scăderea cu 15% a a salariului directorilor și trimiterea în concediu de așteptare a personalului TESA, care va fi remunerat în aceasă periadă doar cu 75% din salariu. În ceea ce privește veniturile directorului general, administratorii speciali ai CEH au decis ca acestea să fie reduse la jumătate.

Toate aceste măsuri sunt aplicabile începând de luni, 15 februarie, a declarat, pentru Agerpres, administratorul special al companiei, Dan Agrișan.

În plus, folosirea mașinilor de serviciu din parcul auto al companiei va fi posibilă, de acum înainte, doar în deplasările justificate. precum și trimiterea personalului TESA din sediul central în concediu de așteptare, primind doar 75% din salariu.

„Vorbim de un efort comun al conducerii companiei, care a înțeles că în această perioadă dificilă este nevoie de măsuri pentru a reduce costurile. Prezența managerilor este necesară în această perioadă și au acceptat toți să li se reducă, printr-un amendament la Contractul Individual de Muncă, salariul cu 15% începând de astăzi (luni — n.r.)”, a declarat Dan Agrișan.

CE Hunedoara a intrat în insolvență pe 7 ianuarie 2016. Tribunalul Hunedoara a decis să numească drept administrator judiciar casa de insolvență GMC SPRL Craiova, însă complexul energetic a făcut apel la această hotărâre.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.