PSD se va alia cu ALDE și UNPR pentru alegerile locale din județul Hunedoara

nistorPreședintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor a anunțat zilele trecute, la Petroșani, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că organizația de partid pe care o conduce va încheia un parteneriat politic în județușl Hunedoara și cu ALDE și cu UNPR.

”Facem acest lucru tocmai pentru cetățenii județului Hunedoara. Facem această alianță să câștigăm județul Hunedoara și să câștigăm cât mai multe primării, dar le-am cerut colegilor mei să nominalizăm pentru alegeri, din partea tuturor, oameni respectați în comunitate, oameni nepătați, oameni care au probitate morală și profesională desăvârșită și pe care să fim convinși că oamenii nu- vor arăta cu degetul”, a declarat Laurențu Nistor la Mondo TV.

Liderul social-democraților hunedoreni a mai dezvăluit faptul că, în cadrul acestei alianțe, PSD va avea prioritate în nominalizarea candiaților pentru Primării, însă acesta a precizat că ”acolo unde nu avem noi primari în exercițiu, dar candidații UNPR sau ai ALDE sunt mai buni decât propunerile noastre, îi vom sprijini pe aceștia să câștige Primăria respectivă”. 

În ceea ce privește președinția Consilului județean Hunedoara, liderul PSD Hunedoara spune că o decizie privind această funcție va fi discutată abia după constituirea viitorului Consiliu județean, potrivit legii. ”Eu vreau să avem o listă cu cei mai buni oameni pentru Consiliul județean, cu care sperăm să câștigăm peste jumătate din fotoliile de consilier județean și, abia după aeea, ne vom întâlni și vom vedea care dintre acești consilieri va fi susținut pentru funcția de președinte al Consiliului județean”, a precizat Nistor.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.