UNPR a găsit deja 4 potențiali candidați pentru Primăria Petroșani

unprPlecarea din UNPR a primarului Tiberiu Iacob Ridzi nu lasă descoperită șansa acestui partid de a avea un candidat de succes pentru alegerile locale din iunie 2016.

Președintele UNPR Hunedoara, senatorul Haralambie Vochițoiu spune că a găsit deja 4 posibile nume, care ar putea deveni candidați de primar din partea acestei formațiuni politice. Vochițoiu anunță, în acest sens că posibili candidați ar putea fi secretarul de stat de la Ministerul Muncii, Gabriel Lungu sau funcționarul guvernamental Daniel Stepan, ambii foști consilieri la Biroul său parlamentar de la Petroșani. Ambii au experiență în administrația locală, Gabriel Lungu fiind, vreme îndelungată, inspector la Prefectra județului Hunedoara și city manager la Primăria din Lupeni iar Daniel Stepan a fost chiar consilier local municipal la Petroșani.

Vochițoiu nu exclude, de asemenea, ca UNPR să-l lanseze în lupta electorală de la Petroșani pe fostul candidat al PNL, Adrian Rus așa cum este dispus să participe chiar el în cursa electorală.

”Nu vreau să comentez dacă în spatele plecării de la UNPR la PNL a lui Tiberiu Iacob-Ridzi se află sau nu o promisiune, dar mă simt nevoit să fac precizarea, că organizația UNPR Petroșani nu rămâne fără soluții în ceea ce privește candidatul pentru primărie la alegerile din vara acestui an. Avem în vedere mai multe nume pentru a-i lansa în cursa pentru Primăria Petroșani și vreau să vă spun că pentru oricare soluție vom opta, cel care  va intra în luptă, va câștiga”, a declarat Haralambie Vochițoiu.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.