Viceprimarul Merișanu promovează ”Casa vulcănenilor” prin Internet

merisanu cristianÎn preajma zilei sale de naștere, viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu, a decis să-și facă un cadou ceva mai ”special” în care să angreneze cât mai mulți dintre prietenii săi din orașul în care s-a născut și la cârma căruia face acum echipă cu primarul Gheorghe Ile.

Cristian Merișanu a deschis astăzi o ”casă” virtuală pentru toți vulcănenii cărora orașul în care trăiesc nu le este indiferent. Este vorba, mai exact, despre un blog pe Internet și o pagina de facebook atașată acestuia.

”Mâine voi fi un vulcănean care intră în cel de-al patrulea deceniu de viață. Este un moment de bilanț și sunt bucuros că am numeroase motive să fiu recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt, pentru tot ceea ce îmi dăruiește zi de zi.
Sunt sănătos, am o familie minunată, mulți prieteni adevărați, un număr foarte mare de colegi foarte buni, locuiesc într-un municipiu cu foarte mulți oameni frumoși, cu care îmi face plăcere să mă întâlnesc. Trăiesc în mod firesc sentimentul de ACASĂ, AICI ÎN VULCAN, pentru că mă identific cu toate elementele care definesc până acum evoluția mea ca: soț, părinte, prieten, coleg, tânăr politician și viceprimar al Vulcanului. Fac parte din generația care are toate resursele necesare pentru a determina progresul localității noastre. Cred în toți aceia care contribuie la construcția și calitatea vieții oamenilor din Vulcan, indiferent de vârstă, indiferent de poziția socială. Cred cu toată convingerea că este timpul nostru, al celor ce dorim să construim, să creăm, să susținem dezvoltarea Vulcanului.
Astăzi cu atât mai mult, în prag de aniversare, îmi refac angajamentul cu mine însămi de a fi și de a rămâne un cetățean responsabil al Vulcanului, ancorat în realitatea vieții concitadinilor mei. Am creat această pagină pentru toți cei ce simt ca și mine. VULCAN nu este doar CASA mea, este și a VOASTRĂ. Este CASA NOASTRĂ a tuturor . BINE AȚI VENIT ACASĂ!”, scrie Merișanu în prima sa pstare pe acest blog.

Vulcănenii care doresc să vadă postările viceprimarului din Vulcan dar și să contribuie la dezvoltarea bazei de date a acestui site care le este dedicat, o pot face accesând pagina de internet  https://vulcancasanoastra.wordpress.com/

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.