Premiul I pentru municipalitatea din Vulcan din partea Națiunilor Unite

vulcanPrimăria Municipiului Vulcan a fost astăzi gazdă a unei întâlniri cu reprezentanți din partea reprezentanților Națiunilor Unite și ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Cu acest prilej, municpalitatea din Vulcan a fost distinsă cu Premiul I în cadrul unui concurs derulat de coordonatorii din România ai programului de dezvoltare finanțat de ONU, premiu obținut pentru implementarea proiectelor sociale derulate în ultimii 3 ani, prin intermediul acestui program co-finanțat de Consiliul Local și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

La festivitatea de înmânare a premiului au fost prezenți reprezentanții ai UNDP, într-o delegație condusă de dl. Mihai Boia și reprezentanta MDRAP responsabilă în cadrul acestui proiect, d-na Adriana Bujoiu.

În discursurile susținute în cadrul evenimentului de astăzi de la Vulcan,cei doi au punctate elementele care pun în evidență ceea ce a permis finanțatorilor să considere Primăria din Vulcan drept un partener de încredere, serios și perseverent.

vulcan1”Acest premiu reprezintă rezultatul creșterii calității vieții pentru un număr mare de cetățeni ai Vulcanului, mari și mici, dar mai ales mici, copiii fiind principalii beneficiari ai acestor proiecte cu profund caracter social. Mulțumim echipei UNDP, mulțumim Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Felicităm echipa Primăriei care a lucrat în cadrul acestor proiecte: ing. Rodica Mihu, ing. Cristian Popa și toți ceilalți membrii ai staff-ului de conducere al Primăriei”, a declarat viceprimarul municipiului Vulcan , Cristian Merișanu.

În cadrul acestui program pilot, derulat în 6 comunități locale din județele Hunedoara și Dolj, municipalitatea din Vulcan a reușit să asigure creșterea confortului termic pentru un număr de 7 clădiri, pentru care s-au asigurat fie anvelopări exterioare, fie dotări cu centrale termice.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.