Consiliul Județean Hunedoara trimite un reprezentant la Bruxelles pentru a pregăti înfrățirea cu Wallonia

butarConsiliul județean Hunedoara l-a delegat pe purtătorul de cuvând al insituției, Marin Butar să reprezinte, în următoarele 2 luni instituția la Biroul European al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România de la Bruxelles.

Acesta va avea misiunea de a pune la punct detaliile unei înfrățiri cu o provincie din regiunea Wallonia și de a aduce informații la zi referitoare la oportunitățile de finanțări europene, altele decât cele alocate României prin programele operaționale. Va participa, de asemenea, la o serie de evenimente derulate în Bruxelles (seminarii, workshop-uri și conferințe) și va stabili legături cu o serie de organisme europene în vederea unor viitoare cooperări pe multiple planuri cu județul Hunedoara.

Marin Butar va activa ca reprezentant al județului Hunedoara la Bruxelles, în perioada 15 februarie – 15 aprilie 2016. Acesta  a mai activat ca reprezentant la Bruxelles în anii 2007 și 2008, acumulând experiența necesară mediului european din capitala Belgiei.

Numirea vine ca urmare a discuțiilor realizate în urma întâlnirii din octombrie 2015 a președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Adrian Nicolae David, la Bruxelles, la sediul Biroului European al U.N.C.J.R. (Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România) cu Excelența Sa, Ștefan Tinca, Ambasadorul României în Belgia, în carul cărora s-a propus înfrățirea județului Hunedoara cu regiunea europeană Wallonia.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.