Cupa Zamora, duminică, la Pasul Vîlcan

cupa zamoraDuminică 21.02.2016, toți iubitorii muntelui  sunt asteptați în Pasul Vulcan, unde se va da startul celei de-a VI-a ediții a Cupei Zamora la schi alpin.

Evenimentul va începe de la orele 12,00 în zona părtiei de schi din pasul Vîlcan și este destinat tuturor iubitorilor sportului alb care doresc să se bucure de  cea mai pitoreasca competitie de acest gen din Valea Jiului.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.