Oportunități de finanțare europene în atenția primarilor de orașe din Valea Jiului

paducelPrimarii celor trei localități cu rang de oraș din Valea Jiului – Aninoasa, Petrila și Uricani – s-au întâlnit ieri, în cadrul unei ședințe extraordinare a Asociației Orașelor din România găzduită de Petrila, prilej cu care au pututu să-și prezinte proiectele care vizează dezvoltarea mai multor proiecte comunitare cu finanțare de la bugetul Uniunii Europene.

Cu acest prilej, la Petrila au fost prezenți reprezentanţi şi experţi din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi ADR Vest Timişoara, în cadrul „Caravanei Informaţiilor pentru Finanţarea Tuturor Proiectelor Prioritare în perioada 2014-2020”. Din Valea Jiului au fost prezenţi primarii Ilie Păducel – în calitate nu doar de membru ci şi de amfitrion, Dănuţ Buhăescu, Nicolae Dunca şi reprezentanţi ai primăriilor din Petrila, Uricani şi Aninoasa, dar și președintele Asociației Orașelor din România, Ionel Chiriță.

” Este o acţiune binevenită, este prima dată de când sunt primar că se organizează de A.O.R. o acţiune şi la noi în oraş. Mulţumesc pe această cale organizatorilor şi iniţiatorilor acestei acţiuni, precum şi tuturor celor care participă şi să sperăm că la capătul întâlnirii vom fi mai bine informaţi şi vom şti mai bine ce să facem şi unde avem şanse de reuşită pentru finanţarea proiectelor noastre” a declarat gazda întâlnirii, Ilie Păducel, primarul orașului Petrila.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.