Premiul Excelsior pentru doi ambasadori ai culturii românești din Valea Jiului

bobocDoi remacabili scriitori ai Văii Jiului au fost recompensați în cadrul evenimentului cultural organizat eri la Petroșani, cu prilejul ”Zilei Brâncuși”, pentru eforturile lor de a promova, la nivel național și internațional, municipiul Petroșani, prin intermediul activității lor literare de excepție.

Pentru contribuția sa la promovarea comunității locale din Petroșani și a culturii, la nivel național, unul dintre ”Premiile Excelsior” atribuite în acest an de Consiliul local al municipiului Petroșani i-a revenit istoricului, documentaistului și scriitorului Marian Boboc, redactor șef al publicației ”Ziarul Văii Jiului”.

Cel de-al doilea ”Premiu Excelsior” decernat de primarul Tiberiu Iacob Ridzi i-a fost conferit scriitorului Valeriu Butulescu, cel mai titrat om de cultură al Văii Jiului în prezent și personalitate remarcabilă a culturii românești contemporane. ”Am acordat acest premiu instituit de comunitatea noastră locală domnului Butulescu în semn de respect și mulțumire față de modul în care reprezintă Petroșaniul la nivel inernațional, prin prezența sa pe multple coordonate culturale ale lumii”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

butulescu

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.