Decalogul revendicărilor din subteran

stancu CEHProtestatarii autoblocați în subteran la mina Lonea au transmis o listă cu 10 revendicări pe care le solicită reprezentanților CEH și Ministerului Energiei drept condiție pentru suspendarea protestelor. Acestea vizează:

1. Desfiintarea conducerii Complexului Energetic Hunedoara
2. Plafonarea salariului maxim la 5000 de lei
3. Respectarea Contractului Colectiv de Munca
4. Prezentarea in detaliu a unui program de restructurare si reorganizare a CEH
5. Tragerea la raspundere a actualei dar si a fostei conduceri CEH pentru situatia actuala
6. Siguranta locurilor de munca
7. Pensionarii care indeplinesc conditii de pensie adica au 45 de ani impliniti si 20 de ani de lucru, sa nu mai primeasca functii de conducere
8. Sa vina administratorul special la putul 12 orizontul 400
9. Revenirea la vechiul calcul al pensiei
10. Protectie sociala pentru cei care pleaca din sistem

Primul pas pentru respectarea cerințelor minerilor a fost făcut, în această după-amiază de directorul general interimar al CEOH, Viorel Stancu, acesta luând decizia de a-și depune, pentru a doua oară în decurs de o săptămână, demisia din funcție. În locul său a fost numit, tot astăzi, Cosmin Chiuzan, cel care a îndeplinit până în prezent funcția de director al Exploatării Miniere de la Vulcan.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.