Rezultatele primului tur al alegerilor de la Universitatea din Petroșani

universitatea pAlegerile de la Universitatea din Petroșani care au avut loc astăzi, în prima etapă a demersului electoral pentru desemnarea viitorului Rector al prestigioasei instituții academice din Valea Jiului s-au încheiat fără a stabili un câștigător.

Un număr de 193 de votanți din cei 197 cu drept de vot, din rândul comunității academice și studențești, și-au exercitat astăzi dreptul de vot, comisia de alegeri validând un număr de 187 de buletine de vot, alte 6 fiind anulate.

În urma numărătorii voturilor au fost înregistrate următoarele rezultate:

  • conf.univ.dr.ing. Marius Marcu – 79 de voturi;
  • prof.univ.dr.ing. Sorin Radu – 57 de voturi;
  • prof.univ.dr.ing. Eduard Edelhauser – 33 de voturi;
  • prof.univ.dr.ing. Roland Moraru – 18 voturi;

Potrivit regulamentului de organizare a alegerilor de la Universitatea din Petroșani, pentru desemnarea viitorului Rector urmează să fie organizat un al doilea tur de scrutin, programat pentru data de 26 februarie. În cadrul acestuia se vor confrunta primii doi clasați în urma alegerilor de astăzi, respectiv conf.univ.dr.ing. Marius Marcu și prof.univ.dr.ing. Sorin Radu (ambii de la Facultatea de Mașini și Instalații).

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.