Universitatea din Petroșani își alege astăzi noul Rector

universitateaCadrele universitare și delegații studenților din Universitatea Petroșani sunt chemați astăzi la urne pentru a-l desemna, prin vot, pe cel care va conduce, în următorii 4 ani, instituția de învățământ superior din Valea Jiului, în calitate de Rector.

Pentru a accede în funcția de Rector, un număr de 4 candidați vor fi supuși astăzi testului urnelor. Este vorba despre prof.univ.dr.ing. Radu Sorin (de la Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică), prof.univ.dr.ing. Eduard Edelhauser (de la Facultatea de Mine), prof.univ.dr.ing. Roland Moraru (de la Facultatea de Mine) și conf.univ.dr.ing. Marius Marcu (de la Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică, actualul Rector interimar al instuței).

Pentru a fi desemnat câștigător alegerilor, unul dintre candidați trebuie să obțină în cadrul alegerilor de astăzi un număr de 50%+1 din voturile exprimate, în caz contrar alegerile urmând a fi reluate, pe 26 februarie 2016, între primii doi clasați. Noul Rector al Universității din Petroșani va fi validat la începutul lunii martie, după confirmarea rezultatului alegerilor de către Ministerul Educației.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.