Marin Coltescu și-a pierdut funcția de consilier județean

coltescuDupă ce a demisionat din calitatea de membru al PSD Vulcan, Marin Coltescu a fost demis, potrivit Legii aleșilor locali, din funcția de consilier județean, pe care o deținea în cadrul Consiliului județean Hunedoara. În acest sens, prefectul județului Hunedoara, Sorin Vasilescu a emis un ordin (ordinul nr. 71/2016), prin care se constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier judeţean în Consiliul Judeţean Hunedoara exercitat de Marin Coltescu.

”Prin adresa nr.1771/2016, Instituţia Prefectului – Judeţul Hunedoara a comunicat Ordinul Prefectului Judeţului Hunedoara nr.71/2016, prin care se constată încetarea de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier judeţean în Consiliul Judeţean Hunedoara exercitat de acesra şi se declară vacant mandatul de consilier judeţean în cauză”, se arată în nota de fundamentare a proiectului prin care consilierii județeni au fost invitați să ia act de această decizie, la ședința ordinară a Consiliului județean Hunedoara din luna februarie.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.