Mărțișoare pentru mari și mici din partea edililor Vulcanului

martisorvulcan10Edilii Vulcanului au sărbătorit astăzi, într-un mod aparte, sărbătoarea Mărțișorului. După întâlnirea devenită deja tradițională cu doamnele și domnișoarele din Primăria municipiului Vulcan care au primit din partea primarului Gheorghe Ile frumoase flori de primăvară, însoțite de gânduri și urări de bine, primarul municipiului Vulcan, însoțit de viceprimarul Cristian Merișanu și consilierul local Petru Barbu au participat la concursul de creație artistică al elevilor de la unitățile școlare și grădinițele de pe raza Vulcanului.

”Bucuria pe care o simțim în preajma copiilor este în mod firesc una cu totul specială. Iar atunci când ei creeaza ceva pentru bucuria noastră, de multe ori rămânem fără cuvinte. Întalnirea de astazi cu copiii Vulcanului în ipostaza lor de creatori de mărțișoare a fost fireste, la fel de specială. Toate mărțișoarele sunt deosebite, așa cum este și munca doamnelor educatoare și învățătoare, pe care le-am felicitat pentru tot ceea ce fac pentru educația și dezvoltarea mlădițelor comunității noastre”, a declarat primarul Gheorghe Ile.

Sute de martisoare au fost astazi admirate și apreciate în mod egal de echipa Primariei, care s-a întâlnit cu toti elevii din ciclul primar precum și cu cei de la grădinițe. Cele mai frumoase mărțișoare create de copii ai fost premiate de edilii Vulcanului, iar doamnele și domnișoarele educatoare, învățătoate și profesoare au primit, la rândul lor, simboluri ale primăverii din partea liderilor comunității locale.

Ziua Mărțișorului la Vulcan / GALRIE FOTO:

Această prezentare necesită JavaScript.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.