Nuntași ”de aur” ai Uricaniului, oaspeți de seamă ai primarului Buhăescu

uricani1Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu a avut astăzi oaspeți de seamă la sediul Primăriei. Acesta a invitat azi o parte din cuplurile din oraș care au aniversat „50 de ani de căsnicie”, la o întâlnire specială în care au fost premiați de către administrația publică locală.

Rând pe rând, fiecare familie ”de aur” din orașul Uricani a primit din partea conducerii Primăriei un mic dar constând în premii în bani, diplome, flori, șampanie și tablouri personalizate, toate oferite într-un cadru cadru festiv, încărcat de simpatie și emoție față de acești oameni minunați. Pentru acest eveniment, primarul orașului Uricani a decis să-i primească pe oaspecii săi speciali, chiar în Cabinetul Primarului orașului Uricani.

”Am petrecut câteva momente pline de emoție alături de aceste familii longevive, alături de acești oameni deosebiți care fac cinste comunității noastre locale. Deși le-am trasmis toate aceste gânduri și în mod direct, vă rog să-mi permiteți să folosesc și acest prilej pentru a-mi exprima respectul total și întreaga mea considerație față de dânșii, dorindu-le totodată multă sănătate și la cât mai mulți ani împreună, în frumoasa familie pe care fiecare a știut să o întemeieze și să o păstreze vreme de peste o jumătate de secol Dumnezeu să vă binecuvânteze !”, a declarat primarul Dănuț Buhăescu.

Seria evenimentelor care marchează aniversarea a 50 de ani de căsătorie va continua la Uricani și în perioada următoare. În acest sens, primarul Buhăescu transmite acelor familii care au împlinit sau împlinesc în anul 2016, ”50 de ani de căsnicie” și care nu s-au regăsit în programul acțiunii de astăzi, să anunțe acest lucru la primărie, pentru a putea fi sărbătoriți în același cadru festiv de către autoritățile locale.

Aniversare ”50 de ani de căsătorie” la Uricani / GALERIE FOTO:

uricani10 uricani9 uricani8 uricani7 uricani6 uricani5 uricani4 uricani1

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.