Primăvară social-democrată în municipiul Lupeni

psdlupeni1Ziua Mărțișorului a fost astăzi prilej de bucurie pentru doamnele și domnișoarele din Lupeni, care au fost felicitate de o generoasă echipă a organizației locale a PSD Lupeni.
Pe o vreme frumoasă de primăvară , un număr aproximativ de 50 de membrii ai PSD Lupeni,  avându-i în frunte pe Cornel Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni şi preşedintele organizaţiei, deputatul Cristian Resmeriţă, au luat cu ”asalt” toate cartierele, străduţele  şi instituţiile din municipiul Lupeni,  pentru a le face o bucurie doamnelor și domnișoarelor, cărora le-au împărțit mii de mărţişoare, adresându-le frumoase urări cu ocazia Zilei de 1 Martie.
”Mă bucur că Dumnezeu a ţinut cu noi în această zi de început de primăvară,în care ne-a dat chiar o zi frumoasă şi însorită. Am putut și noi astfel să oferim un mărţişor şi să felicităm doamnele şi domnişoarele din municipiul nostru cu ocazia zilei de 1 Martie. Doresc şi pe această cale să  urez tuturor doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Lupeni dar şi din toată  Valea Jiului, multă sănătate şi o Primăvară fericită alături de cei dragi!”, a declarat deputatul Cristian Resmeriță, lidetul social-democraților din municipiul Lupeni.
Acțiune de 1 Martie a organizației PSD Lupeni / GALERIE FOTO:

Această prezentare necesită JavaScript.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.