Un cadou de ”Mărțișor” pentru petrileni de la PNL

 

paducel cu copiiOrganizația locală a PNL Petrila va organiza astăzi, cu ocazia zilei de 1 Martie – Ziua Mărțișorului, un spectacol folcloric dedicat acestui eveniment, la cre sunt așteptați să participe toți iubitorii de folclor, fie ei liberali în politică sau în spirit.

Evenimentul va avea loc la sala de spectacole a Casei de Cultură ”Ladislau Schimdt” din Petrila, începând cu orele 16,00. Intrarea este liberă.

În spectacol vor evolua ansamblurile folclorice petrilene ”Bujorii Muntelui” și ”Nedeia Petrileană”, coordonați de apreciații profesori Ana și Iulian Doda, dar și îndrăgitul solist Vlad Teodosiu Păducel. Invitat special în concert: Alina Pinca.

”Un mic mărțisor și un ghiocel vă dăruiesc, ca să știți că vine primăvara. E timpul să zâmbiți! Vă doresc să aveți o primăvară minunată, plină de dragoste și realizări. Vă așteptăm la spectacolul PNL Petrila de astăzi”, spune primarul Ilie Păducel, președintele PNL Petrila.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.