Bani pentru proiecte culturale și sportive din bugetul local al orașului Petrila

pimaria petrilaAutoritățile locale din orașul Petrila au finalizat procedura de selecție a proiectelor depuse de organizațiile neguvernamentale din domeniul cultură-sport care activează pe raza acestei localități, procedută organizată în baza Legii 350/2006.

În urma evaluării proiectelor culturale, comisia de evaluare a decis să susțină financiar, în anul 2016, Asociațiile Culturale ”Rapsodia Munților” (pentru materializarea proiectului ”Folclor românesc”) și ”Junii Petrileni” (pentru proiectul ”Cultură”), fiecare asociație urmând să primească suma de 5000 de lei de la bugetul local.

Simiar, în urma evaluării proiectelor sportive depuse, comisia de evaluare a decis să susțină în anul 2016 proiectul sportiv intitluat ”Sprijinirea și întreținerea tinerilor în practicarea sportului de masă în mod organziat, îmbunătățirea rezultatelir la echipele de sport”, proiect depus de CS Inter Petrila. Pentru acest obiectiv, Primăria Petrila va aloca un suport financiar de 200.000 de lei.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.