Mărțișoare liberale autentice pentru petrileni

petrila3Organizația PNL Petrila a sărbătorit anul acesta, într-un mod aparte, Ziua Mărțișorului, organizând un spectacol folcloric de excepție pentru toți petrilenii care iubesc acest gen muzical și care apreciază talentul tinerilor din orașul Petrila.

Evenimentul s-a bucurat de un real succes, după cum ne-a precizat președintele PNL Petrila, primarul Ilie Păducel. ”Biroul Organizației PNL Petrila mulțumeste, cu tot respectul, tuturor participanților la acțiunea pe care am desfășurat-o pe 1 martie, la Casa de Cultură din Petrila. A fost un spectacol foarte reușit. În calitatea mea de președinte al Organizației PNL Petrila, consider că locuitorii orașului Petrila merită din plin să se bucure de aceste gen de evenimente. Iată de ce, în semn de respect și pretuire pentru tot ceea ce au făcut și fac pentru orașul Petrila, pentru sprijinul pe care l-au acordat de-a lungul timpului, atât mie în calitate de primar, cât și în echipei noastre politice, fac promisiunea că vom acorda o atenție și mai mare promovării tinerilor talentați, dascălilor pasionați ai acestora, folclorului petrilean. Încă o dată le adresez mulțumirile mele personale cetățenilor care au participat la acest eveniment reușit și le urez tuturor petrilenilor să aibă o primăvară plină de bucurii, să le dea Dumnezeu sănătate și tot ceea ce își doresc în viață”, a declarat Ilie Păducel, președintele PNL Petrila.

MĂRȚIȘOR LIBERAL LA PETRILA / GALERIE FOTO:

Această prezentare necesită JavaScript.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.