Expoziție inedită de metaloplastie la Petroșani

metaloplastie petrosaniClubul Copiilor și Elevilor din Petroșani (prin Cercul de metaloplastie), în parteneriat cu Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” și Casa de Cultură a Studenților din Petroșani organizează luni, 7 martie 2015 expoziția de metaloplastie intitulată ”Primăvara începe cu noi”.

Potrivit coordonatorului Cercului de Metaloplastie din cadrul Clubului Copiilor și Elevilor din Petroșani, prof. Mihaela Ștefania Cioc, în cadrul acestui eveniment vor expune, pe lângă elevii talentați care studiază metaloplastia la Clubul Copiilor și copiii cu suflet special care învață în clasele de învățământ special din cadrul Colegiului ”Dimtrie Leonida”. ”Vă invităm cu drag la o expoziție inedită, care ne va bucura sufletul și din care, sunt sigură , vom avea foarte multe de învățat”, spune organizatorul evenimentului, prof. Mihaela Ștefania Cioc.

Expoziția va fi vernisată luni, 7 martie 2016, de la orele 11,00 la sala de expoziții a Casei de Cultură a Studenților din municipiul Petroșani.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.