Primul set de măsuri adoptat de administratorul special pentru redresarea activității CEH

sediul cehPotrivit unui răspuns formulat de Ministerul Energiei la o interpelare parlamentară având ca subiect situația Complexului Energetic Hunedoara și măsurile vizate de autorități pentru redresarea acesteia, administratorul special desemnat de instanță pentru gestionarea situației de insolvență a acestui agent economic a întocmit deja un prim set de 6 măsuri de urgență în această direcție și anume:

– reducerea graduală a salariilor pentru personalul de conducere și a consilierilor;

– restructurarea organigramelor atât la sediul central, cât și la sucursale;

– renegocierea contractului colectiv de muncă;

– reducerea cheltuielilor cu transportul și reglementarea deplasărilor/delegațiilor inclusiv pentru personalul de conducere al CEH;

– analizarea și, după caz, denunțarea contractelor în derulare, care nu sunt benefice CEH;

– demararea procedurilor de recuperare a creanțelor.

Măsurile au fost discutate atât cu reprezentanții echipei de conducere a CEH, cât și cu cei ai Sindicatului reprezentativ ”Muntele”. Măsurile nu vor afecta personalul direct productiv sau cel care-l deservește, astfel încât să nu se diminueze capacitatea de producție a complexului, susțin reprezentanții Ministerului Energiei. 

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.