La Uricani, doamnele au fost răsfățate de liderii PSD de Ziua Femeilor Social-Democrate

uricani2Echipa social-democraților din orașul Uricani și-a propus să fie, anul acesta, prima nu doar în ceea ce privește opțiunea politică a locuitorilor acestui oraș, ci și prima formațiune politică din Valea Jiului care dă staryul petrecerilor dedicate femeilor. Galant, cum șade bine unui lider politic autentic, primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu, împreună cu colegii săi din echipa consilierilor locali ai PSD și cu președintele PSD Uricani, Corneliu Braia, a invitat astăzi femeile social-democrate din Uricani la ”Casa Amicii”, acolo unde a fost sărbătorită în devans Ziua Femeilor Social-Democrate din orașul Uricani.

Doamnele din Uricani au avut, la acest eveniment, și oaspeți de marcă, fiindu-le alături președintele Filialei PSD din județul Hunedoara, Laurențiu Nistor, deputatul PSD Natalia Intotero, secretarul Organizației Femeilor Social-Democrate din județul Hunedoara, Ancuța Suciu, dar și de primaruol orașului Aninoasa, Nicolae Dunca.

”În echipa noastră, a Partidului Social Democrat, femeile au un rol și un loc aparte. De aceea și în acest an, așa cum procedăm noi la PSD Uricani, am organizat pentru colegele noastre o zi a femeilor social-democrate. Am sărbătorit astăzi această zi pentru a-i avea alături de noi și pe oaspeții de la organizația județeană. PSD Uricani și eu personal le dorim tuturor doamnelor și domnișoarelor din orașul nostru multă sănătate, să fie iubite , respectate și să ne fie mereu alături de noi pentru că doar împreună putem construi un viitor care să ofere, în timp, siguranță și prosperitate pentru întreaga comunitate din orașul Uricani”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.