La PNL Lupeni, doamnele au sărbătorit ”Ziua Femeii” în familie

branduseÎn politica liberală, femeile ocupă un loc la fel de important precum cel pe care îl are familia în cadrul societății moderne.

Acest lucru s-a văzut clar, ca lumina zilei, și la balul organizat la Lupeni, în cinstea ”Zilei Internaționale a Femeii”. Organizat de filiala locală a Partidului Național Liber, balul doamnelor de la Lupeni -a avut ca amfitrion pe liderul PNL Lupeni, Constantin Brândușe. Câteva zeci de perechi au ales să sărbătorească într-o atmosferă de mare familie această frumoasă sărbătoare a primăverii.

Remarcabil a fost totodată interesul acordat copiilor talentați ai Lupeniului, care au fost invitați de liberali să-și etaleze pasiunea și dragostea pentru muzică în cadrul unui concert susținut în fața alesului auditoiu din municipiul Lupeni.

”Pentru noi, liberalii, este o mare onoare să putem acorda doamnelor și domnișoarelor din marea noastră familie politică atenția pe care, fiecare în parte o merită cu prisosință. Balul de 8 Martie s-a dorit a fi un eveniment destinat acestora, dar și unul prin care am dorit să punem în evidență respectul nostru față de una din cele mai frumoase valori ale comunității, care este familia. Iată de ce, balul dedicat doamnelor a fost, anul acesta, un bal în care strălucirea evenimentului a fost dată tocmai de frumusețea familiilor care au răspuns invitației de a petrece în acest mod Ziua Femeilor Liberale din Lupeni”, ne-a declarat Constantin Brândușe, președintele PNL Lupeni.

În altă ordine de idei, în preajma Zilei Inetrnaționale a Femeii, liderul liberal transmite și o frumoasă urare tuturor femeilor din Lupeni:

”E vremea… brândușelor ! În aceste zile, gândurile noastre se îndreaptă mai mult ca nicicând spre eternul feminin. Primiți, vă rog, stimate doamne și domnișoare, în numele meu și al echipei PNL Lupeni, cu ocazia ”Zilei Femeii”, expresia prețuirii pe care v-o purtăm. Un gând curat și senin ca primăvara care bate la ușă vă doresc din toată inima și vă transmit, cu mult drag, un sincer… LA MULȚI ANI !”, spune Constantin Brândușe, în urarea sa. 

BALUL DOAMNELOR DIN PNL LA LUPENI / GALERIE FOTO:

Această prezentare necesită JavaScript.

Vedeți mai multe fotografii la linkul:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1028384943906176.1073741837.857705307640808&type=3 

 

 

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.