Flori și gânduri bune pentru doamnele din Uricani din partea primarului Buhăescu

uricani1Doamnele și domnișoarele din orașul Uricani au fost răsfățate astăzi cu flori și gânduri bune primite din partea primarului localității, Dănuț Buhăescu, a viceprimarului Corneliu Braia, dar și a unui număr mare de consilieri locali.

Acțiunea, prilejuită desigur de sărbătoarea Zilei Internaționale a Femeii a devenit, de câțiva ani, una tradițională pentru reprezentanții Administrației Locale din orașul Uricani, fiind denumită generic ”Flori pentru femeile din Uricani”.

”Organizăm această acțiune destinată doamnelor și domnișoarelor din orașul nostru, din anul 2006. Practic, împreună cu domnul viceprimar și cu consilieii locali care au dorit să ni se alăture, am mers prin toate cartierele orașului pentru a oferi tuturor femeilor care ne-au ieșit în cale câte o garoafă, însoțită de urările specifice acestei zile de sărbătoare. Profit de ocazie, pentru a adresa, și pe această cale, tuturor doamnelor și domnișoarelor din orașul Uricani, dar și din celelalte localități ale Văii Jiului, urări de sănătate, bucurie și prosperitate alături de cei dragi !”, ne-a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

 

 

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.