Flori și gânduri bune pentru femeile din Lupeni din partea liderilor PSD

psd1Conform unui frumos obicei, liderii organizației PSD Lupeni au ieșit și astăzi în stradă pentru a transmite doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Lupeni sincere felicitări cu ocazia zilei de 8 Martie. În fruntea lor s-au aflat, ca întotdeauna, președintele Organizației PSD Lupeni, deputatul Cristian Resmeriță și primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmeriță.
Echipa social-democraților din Lupeni a împărțit astăzi mii de flori și tot atâtea felicitări pentru doamnele și domnișoarele din localitate, întâlnite în periplul lor prin Lupeni.
”Doresc și pe această cale să le mulţumesc doamnelor și domnişoarelor din municipiul Lupeni, din întreaga Vale a Jiului și din toată țara  pentru tot ceea ce fac pentru noi bărbaţii, să le urez multă sănătate, să fie iubite în fiecare zi şi fericite alături de cei dragi!  La mulţi ani! O primavară fericită !”, a declarat Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.
Acțiunea liderilor PSD Lupeni de 8 Martie / GALERIE FOTO:

Această prezentare necesită JavaScript.

***
 AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.