Jandarmii hunedoreni vor avea un nou comandant

robert vitaȘeful Inspectoratului de Jandarmi ”Decebal” din județul Hunedoara, generalul de brigadă Viorel Sălan a fost promovat în funcția de adjunct al Jandarmeriei Române. În locul acestuia, în fruntea jandarmilor hunedoreni, a fost numit colonelul Robert Vîță. Ceremonia de predare-primire a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara, ocazionată de numirea în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara, a colonelului dr. Robert Iulian Vîţă se va desfăşura în prezenţa reprezentanţilor eşalonului superior al Jandarmeriei Române, ai autorităţilor publice locale şi ai instituţiilor din cadrul sitemului de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională. Evenimentul este programat pentru vineri 11 martie 2016, ora 10.00 la sediul IJJ Hunedoara.

Colonelul Robert Vâță este absolvent al Şcolii militare de ofiţeri superiori a Ministerului de Interne, al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, este dublu licențiat în drept penal și în Istorie și este doctor în Științe Militare și Informații. Din aprilie 2012 este Inspector Şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj. În perioada martie 2003 – noiembrie 2009 și iunie 2010 – aprilie 2012 a fost Prim adjunct al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Hunedoara.

Din decembrie 2009  până în iunie 2010, Robert Vâță a fost Comandantul CRC pentru misiunile Departamentului Special de Politie, Comandantul Contingentului Jandarmeriei Române (115 persoane sub comandă), Expert în Ordine Publică – KOSOVO.

În perioada 25 februarie 2002-05 martie 2003 a fost Adjunctul comandantului misiunilor forţelor Speciale de Poliție, (114 persoane sub comandă), expert în ordine publică – KOSOVO. În perioada februarie 2000 – februarie 2002 a fost Şef de Stat major Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.