Parcare și acces rutier pe asfalt la blocurile 25 și 27 din cartierul petroșenean Aeroport

iacob1Odată cu venirea primăverii, și la Petroșani au început lucrările edilitare, prin care autoritățile administrației locale intenționează să continue programul de modernizare a infrastructurii.

Una din lucrările aflate de mai multă vreme pe agenda primarului Tiberiu Iacob Ridzi vizează asfaltarea drumului de acces spre blocurile 25 și 27 de pe strada Aviatorilor și amenajarea unei parcări pentru autoturismele locatarilor din acest blocuri.

Primarul Peroșaniului a fost prezent ieri pe șantier, împreună cu directrul DPADPP, Daniel Vișan pentru a verifica stadiul lucrărilor. ”Lucrările pe care le desfășurăm aici rezolvă o problemă foarte veche a locatarilor de aici: accesul și parcarea cu asfalt. Deși la vremea construirii acestor blocuri, în anii 80, proiectul cuprindea și lucrarea de asfaltare, aceasta nu a mai fost făcută. A venit rândul acesteia pe lista de lucrări publice ale primăriei și nu sunt singurele blocuri la care vom interveni în aceeași zonă a municipiului, în această perioadă a anului. Vremea ne ajută să putem lucra ceea ce este un lucru foarte bun, pentru că ne putem organiza munca astfel încât să putem finaliza cât mai multe dintre obiectivele programate în prima parte a anului”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

iacob3

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.