Sărbătoarea femeilor social-democrate din Vulcan

psd vulcan1Ieri, cu ocazia Zilei Femeii a fost înghesuială mare la sediul Organizației PSD Vulcan. Doamnele și domnișoarele din cadrul celei mai puternice formațiuni politice locale au fost invitate la sediu de către președintele PSD Vulcan, Gheorghe Ile, nu pentru o ședință de partid obișnuită, ci pentru o întâlnire ceva mai specială.

Pentru că a fost 8 Martie, doamnele și domnișoarele din PSD Vulcan au primit flori din partea președintelui PSD Vulcan, primarul Gheorghe Ile, dar și a președintelui executiv Cristian Merișanu, a liderului organizației de tineret, George Bălțatu și a secretarului organizației, Pompiliu Barbu.

În cinstea evenimentului, reprezentantele organizației de femei a PSD Vulcan (organizație condusă de Dorina Băncilă) au primit și un frumos cadou artistic, din partea copiilor talentați pregătiți de Ileana Berki, ea însăși o activă membră a PSD Vulcan.

”Am transmis, cu acest prilej, și colegelor noastre de la partid, așa cum am făcut și cu colegele de la Primărie, dar și cu doamnele și domnișoarele din municipiul Vulcan pe care am avut ocazia să le întâlnesc în cursul zilei de 8 Martie, un sincer „La Mulți Ani”, a precizat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

pasvulcan2

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.