Întâlnire diplomatică cu perspective pentru județul Hunedoara la Grupul UNPR din Senatul României

ambasador1Ieri, 10 martie 2016, senatorul Haralambie Vochiţoiu a dat curs solicitării Excelenței Sale D-na Taous DJELLOULI, ambasador al Republicii Algeriene Democratice şi Populare în România,  de a efectua o vizită de lucru, la grupul parlamentar al UNPR, din Senatul României.

Această solicitare a avut loc în urma demarării în luna februarie, a proiectului dezvoltat de către liderul grupului Parlamentar UNPR, de a identifica împreună cu reprezentanţii ambasadelor mai multor state, acreditaţi la Bucureşti, noi oportunităţi de colaborare parlamentară şi nu numai, în beneficiul consolidării relaţiilor bilaterale.

În cadrul întrevederii, au fost abordate subiecte referitoare la stadiul şi perspectivele dezvoltării relaţiilor dintre cele două ţări, atât în plan economic, cât şi în plan politic.

”Cu acest prilej,am identificat şi abordat teme precum, facilitarea acordării vizelor cetăţenilor algerieni, mai buna informare, privind schimburile universitare bilaterale, precum şi constituirea unor delegaţii de reprezentanţi ai celor două ţări, în vederea stabilirii, în viitorul apropiat a unei întâlniri comune. În altă ordine de idei, am adus la cunoștința doamnei ambasador avantajele economice ale județului Hunedoara, în ideea că  printr-un bun schimb de informaţii şi de idei, se vor putea identifica, în viitor, şi posibilităţi de colaborare între comunitățile locale din cele două țări”, a declarat Haralambie Vochițoiu.

La finalul întrevederii, liderul grupului UNPR din Senat, a adresat E.S. D-na Taous DJELLOULI invitaţia de a vizita Judeţul Hunedoara şi i-a oferit acesteia în semn de prietenie, o plachetă cu însemnele Senatului României.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.