Liderul PSD Hunedoara ar putea scăpa de problemele de integritate

laurentiu nistorAgenția Națională pentru Integritate l-a acuzat, încă din anul 2015, pe deputatul hunedorean Laurențiu Nistor, liderul Filialei PSD Huneodara, de un posibil conflict de interese. Acesta a fost acuzat de inspectorii de integritate că, în legislatura 2008-2012, în calitate de deputat a încheiat două contracte civile pentru cabinetul său parlamentar, prin care și-a angajat fiica și ginerele în funcția de expert parlamentar.

Liderul PSD Hunedoara a contestat în instanță raportul ANI. Procesul ”curge” din 2015 și a ajuns acum la Curtea de pel Alba Iulia care a pronunțat, în aceste zile, o soluție prin care raportul Agenției Naționale de Integritate în ceea ce-l privește pe deputatul Laurențu Nistor a fost anulat. Decizia Curții de Apel nu este însă definitivă și ea mai poate fi contestată de ANI la Înalta Curte de Casație și Justiție.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.