Tiberiu Iacob Ridzi despre agenda lucrărilor publice

iacob2În ceea ce privește transparența actului de administrația publică locală, Administrația Locală de la Petroșani a demonstrat, în ultimii ani, seriozitate și responsabilitate. Toate acțiunile primarului, ale echipei din administrație și ale Consiliului local își regăsesc un corespondent în capitolul comunicare publică.

Deoarece anul 2016 este unul electoral, chiar și această calitate a actului de guvernare locală, demonstrată de autoritățile locale din municipiul Petroșani, este criticată, în mod special pe rețelele de socializare. În fața unei astfel de situații, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a simțit nevoia să intervină, pentru  a pune lucrurile la punct.

”Deoarece se fac ( în mod voit sau nu) unele afirmații legate de lucrările publice aflate în derulare în Petroșani, cred că este bine mai ales pentru cei ce probabil nu cunosc ( încă) modul de transpunere în practică a lucrărilor publice și în aceste condiții afirmațiile făcute să nu fie altceva decât comentarii cel puțin neinspirate, să le vin în ajutor cu următoarea precizare. Agenda lucrărilor publice este actualizată și completată de la an la an de către Consiliul Local iar lucrările de amploare demarate își urmează cursul lor care poate cuprinde perioade de implementare de la câteva luni la câțiva ani, în funcție de complexitate. Proiectele pe care le derulăm – de la data aprobării și finanțării lor până la finalizare au un istoric, un grafic de lucrări care da, poate coincide cu perioada în care ne aflăm. Ceea ce fac în calitate de Primar în exercițiu este să urmăresc respectarea derulării acestor lucrări conform cerințelor tehnice și economice pe toată durata mandatului meu. Comunicarea transparentă a muncii mele a fost și este un mod de lucru eficient în relația cu cetățenii și mă bucur că majoritatea apreciază acest lucru”, a explicat Tiberiu Iacob Ridzi, într-o postare făcută pe o rețea de socializare.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.