#Colectiv – ultimul tribut

colectivLa câteva luni bune de la tragedia din clubul bucureștean ”Colectiv”, care a îndurerat întreaga Românie, în momentul în care ne obișnuiserăm deja cu veștile bune primite despre cei care au căzut victime acestui cumplit accident, pentru locuitorii Văii Jiului a venit astăzi vestea tristă că Radu Sienerth, petroșeneanul de 21 de ani care s-a numărat printre cei accidentați, a pierdut lupta cu moartea.

Radu Sienerth a rămas singura victimă a nefericitului accident pentru care medicii români au încercat sp facă imposibilul. Tânărul, unicul fiu al familiei Sienerth, a fost conectat la aparate încă din ziua tragediei. În ciuda tuturor eforturilor echipei de medici de la Spitalul Floreasca din București și în ciuda speranțelor întregii noastre comunități locale, inima lui Radu a încetat astăzi să mai bată.

”Pacientul era într-o stare foarte gravă încă de la internarea în spital, fiind atunci resuscitat. A murit în urma unei complicații pulmonare, o hemoragie masivă, care nu a mai putut fi controlată. Pacientul, de-a lungul timpului, a făcut toate complicațiile posibile și, cu ajutorul nostru, a reușit să supraviețuiască până astăzi — un efort de patru luni și jumătate. Familia a stat în permanență cu el, zi și noapte”, a declarat șeful Secției de chirurgie plastică și reparatorie a unității medicale, prof. dr. Ioan Lascăr.

Dumnezeu să-l odihnească.

În acest moment, alți 12 răniți în urma accidentului din #Colectiv se mai află internați la diverse spitale din Europa.

 

 

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.