Campanie de colectare a deșeurilor electronice la Petroșani

primaria petrosaniPrimăria municipiului Petroşani în colaborare cu Asociația Română pentru Reciclare – RoRec vă aduce la cunoştinţă că în data de 19.03.2016 se va desfăşura o nouă campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.( DEEE ) cu denumirea “Locul deșeurilor nu este în preajma ta!”

Dacă doriţi să participaţi la această acţiune vă invităm să depuneţi acest tip de deșeu la punctele de colectare din localitate, amenajate:

  • în fata Casei de Cultură
  • în Piaţa Dacia 
  • la mașina de colectare

Acţiunea de colectare a DEEE se va desfăşura între orele 9 – 17 iar tombola cu premii (tragerea la sorţi a taloanelor completate) va avea loc la Primăria Petroșani și se va desfăşura începând cu orele 17.30.

Pentru lămuriri suplimentare legate de această acţiune vă invităm să apelaţi  Poliţia Locală Petroşani – Compartiment Protecţia Mediului (tel 0254/5451114) sau RoRec (Asociaţia Română pentru reciclare – tel.0756036206).

pliant rorec 14 03 2016 fata

pliant rorec 14 03 2016 verso

 

 

 

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.