Parfumul florilor de primăvară a fost adus în Lupeni ”Pas cu pas”

pas cu pas1La începutul acestei săptămâni, cenaclul cultural ”Pas cu pas” coordonat de Petronela Baldovin a susținut un emoționant recital artistic, reunit sub genericul ”Parfumul florilor de primăvară, pentru învățătoarea mea”. Evenimentul a avut loc la Școala generală nr. 2 Lupeni și a adus în fața unui public format din dascăli, elevi, părinți și bunici câteva dintre cele mai frumoase voci ale tinerelor talente care evoluează în cadrul acestui aprciat cenaclu din municipiul Lupeni.

Astfel, au încântat prin talentul lor artistic: Alexandra Suciu, Maria Rapa, Ariana Dragoescu, Antonia Petrea, Loredana Macarie, Alexia Vizi, Lorena Fodor și Maria Baraghin.

”Mulțumim doamnei Director Diana Meșter, domnișoarei bibliotecar Mery Peptenaru și tuturor celor care ne-au fost alături pentru buna desfășurare a spectacolului oferit de copiii cenaclului”Pas cu pas”. De asemenea, mulțumim părinților, bunicilor și tuturor susținătorilor acestor mici dar atât de talentați artiști ai orașului nostru, dar mai ales învățătoarelor și cadrelor didactice care și cu acest prilej au atătat că apreciază munca și talentul elevilor Școlii Gimnaziale nr.2 din Lupeni”, spune Petronela Baldovin, coordonatorul cenaclului Pas cu pas.

Recital ”Parfumul florilor de primăvară, pentru învățătoarea mea” la Lupeni / GALERIE FOTO:

Această prezentare necesită JavaScript.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.