Premii pentru hotelierii hunedoreni din partea Camerei de Comerț și sitului ”AmFostAcolo.ro”

cabana montanaCamera de Comerț și Industrie Hunedoara, în parteneriat cu situl de călătorii AmFostAcolo.ro vor organiza prima ediție a festivității de premiere a performanţei în turism a unităţilor de cazare din județul Hunedoara, care au obţinut cele mai bune recomandări din partea utilizatorilor acestui site.

Evenimentul va avea loc vineri, 18 martie 2016, începând cu ora 12, în Sufrageria Bethlen a Castelului Corvinilor.

Cu această ocazie, 34 de unități de cazare din județul Hunedoara care au obținut aprecieri și recomandări pozitive pe site-ul AmFostAcolo.ro vor primi diplome de recunoaștere din partea organizatorilor a eforturilor pe care le depun pentru dezvoltarea turismului local.

La eveniment sunt invitaţi să participe reprezentanți ai unităților de cazare premiate, ai autorităților locale și județene, mass media și toți cei care susțin activitatea de turism în județul Hunedoara.

”Înfiinţat în 2008, AmFostAcolo.ro este principalul şi cel mai mare site de impresii turistice din România. Sub deviza “Şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite”, AmFostAcolo.ro a reuşit să adune în rândurile sale o comunitate turistică impresionantă de aproape 60.000 de membri, o comunitate sufletistă şi entuziastă care prin impresiile şi recomandările de călătorie din peste 20.000 de destinaţii distincte contribuie în mod esenţial la satisfacerea nevoilor de informare a oricărui turist român. În cei 8 ani de existenţă, site-ul a reuşit    câştige  proeminenţă şi  chiar un rol de formator de opinie îndomeniu, prin larga audienţă (aproximativ  1.000.000 de vizitatori unici  şi 8 milioane de afişări pe lună, în sezon) şi prin  calitatea  şi cantitatea impresiilor şi recomandărilor adunate, în timp, în paginile sale”, spune Crinela Gafton, directrul general al Camerei de Comerț și Industrie a județului Hunedoara.

O parte din membri şi conducerea Asociaţiei AmFostAcolo.ro vor fi prezenţi în judeţul Hunedoara în perioada 18-20 martie 2016, cu ocazia întâlnirii anuale, pe care au ales să o organizeze în acest an la Complex Diamond de pe Lacul Cinciş. 

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.